ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cine suntem?

Comewel LTD este un serviciu de plată autorizat. De aceea vei observa că pe extrasul de cont îți apare numele acestei companii care se ocupă de procesarea plăților în loc de nume individuale de website sau produse pentru care plătești.

Cum îmi apare acest serviciu pe extrasul de cont?

Serviciul nostru discret de facturare asigură confidențialitate completă la fiecare tranzacție. Tranzacțiile făcute pe site-urile noastre îți vor apărea ca "CS*dsmbilling.com > DSM LTD" pe extrasul de cont.

Aș dori să solicit o rambursare, să anulez un abonament sau să denunț o tranzacție neautorizată. Mă puteți ajuta cu aceste lucruri?

Bineînțeles că te putem ajuta. Echipa noastră de Relații Clienți a fost creată special pentru a rezolva astfel de situații. Te rugăm să completezi acest formular sau să ne contactezi la și să descrii problema întâmpinată în detaliu.

De ce trebuie să menționez detaliile de card și adresa de email când vă contactez?

Pentru a putea identifica tranzacții, anula abonamente sau oferi rambursări avem nevoie doar de primele 6 și ultimele 4 cifre de pe cardul tău. Ne trebuie adresa ta de email ca să te putem contacta în legătură cu solicitarea făcută în cazul în care avem nevoie de informații suplimentare pentru a rezolva problema.

Cât durează să primesc răspuns?

Vom încerca să răspundem la cererea ta în cel mai scurt timp (de obicei în 24 de ore).

Cum mă asigur să ați primit solicitarea mea?

Îți vom trimite o confirmare la adresa de email pe care ai menționat-o în formular cu numărul de solicitare.

Nu am primit un email de confirmare cu numărul de solicitare. Ce să fac?

Dacă nu ai primi încă o confirmare cu numărul de solicitare te rugăm să verifici că adresa menționată este corectă și verifică apoi căsuța SPAM. Dacă adresa este corectă și nu ai găsit emailul în Spam te rugăm să ne scrii la

Întrebarea mea nu apare la rubrica Întrebări Frecvente. Ce pot să fac?

Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, te rugăm să ne contactezi prin Formularul de contact, sau la